Kara kışın da elini eteğini çekmesiyle birlikte artık önümüzde kocaman bir yaz sezonu var. Peki, sizin tatil planınız hazır mı? Hazır değilse toplanın! Tatilim Sensin olarak bu yaz Marmaris’te tatil yapmak için sizlere 4 adet sebep sıraladık!  Aslında Marmaris’te tatil yapmak için tüm sebepleri sıralamaya kalksak sayfalar yetmez fakat biz en iyilerini sizler için derledik. İyi okumalar dileriz!

Marmaris’in Berrak mı Berrak Plajları

Marmaris’in muhteşem plajlarının büyük bir çoğunluğunun mavi bayrak ödülüne sahip olduğunu bilmeyen yok değil mi? Yazın sıcaklığında tertemiz denize girip serinlemek, denizin sesinde huzur bulmak herkesin olmazsa olmazıdır.

Marmaris’te tüm bunları içiniz rahat bir şekilde masmavi ve temiz olan eşsiz denizde gerçekleştirebilirsiniz. Marmaris Halk Plajı, İçmeler Plajı, Turunç Plajı, Uzunyalı Plajı ve Sedir Adası’ndaki Kleopatra Plajı gibi onlarca plaj her yaz sizlere kapılarını aralıyor. Bu güzelliği anlatmak yetmez o yüzden kendi gözlerinizle şahit olun deriz!

Marmaris’in Vazgeçilmez Koyları

Hazır Marmaris’e gitmişken bir tekne turu yapmadan olmaz! Böylece Marmaris’in eşsiz koylarını yakından görebilir ve tatilinizi daha da hareketli kılabilirsiniz. Koylarda birçok güzel manzaraya şahit olabilir ve daha önce görmediğiniz mavilikteki denizleri görebilirsiniz. Ayrıca dilerseniz bu denizlerin tadını yüzerek de çıkartabilirsiniz. Bu tür kaçamaklar hem tatilinize hem de ruhunuza iyi gelecektir.

marmaris'te tatil yapmak

 

Marmaris’in Bitmek Bilmeyen Hareketliliği

Eğer tatil yapmak için hala Marmaris’i seçmeye ikna olmadıysanız, şunu bilmelisiniz ki Marmari doğa ve su sporları için oldukça ideal bir merkezdir. Bu sporları Marmaris’te yapmak için, buraya akın eden pek çok sporcu vardır. Jet-ski, banana, flyboard, yelken, Parasailing ve kano Marmaris’te yapabileceğiniz su sporlarından yalnızca birkaçıdır. Aynı zamanda trekking, jeep safari ve bisiklet gibi yeşille iç içe olduğunuz sakin sporları da Marmaris’te bulabilirsiniz!

Marmaris’in Zengin Tarihi

Bir tatil yerini daha da güzel hale getiren konulardan biri de o yerin tarihidir. Deniz, kum ve güneşin bittiği yerde Marmaris’in zengin tarihi devreye girer. Marmaris birçok önemli tarihi esere ev sahipliği yapmaktadır. Marmaris Kalesi, Physkos Antik Kenti, Hafsa Sultan Kervansarayı ve Amos Antik Kenti mutlaka gezilmesi gereken tarihi yapılardandır. Gideni hayran bırakan bu yerler pek çok açıdan sizleri tatmin etmeyi de başarır.

 Sizler de Marmaris’in güzelliklerine şahit olmak istiyor ve unutulmaz bir tatil yaşamak istiyorsanız link üzerinden her bütçeye uygun ve konforlu otellerimize göz atabilir ve tüm süreci Tatilim Sensin ekibimize bırakarak tatil bavulunuzu hazırlamaya başlayabilirsiniz!