Bazı hisler, bazı anlarda çok daha derinden hissedilir! Sevdiğiniz insan ile hafif esen rüzgâr rüzgârda romantik bir akşam yemeği aşk tazelemek için birebir değil midir? İnsan sevince samanlık seyran olur derlermiş peki en iyi balayı otelleri ile bir tatil geçirmek nasıl olur? Tatilim Sensin ekibi olarak bugünkü yazımızda sizler için bu soruyu cevaplıyoruz.

Balayı Planı Hazırlarken Dikkat Edilecek Şeyler

Balayına çıkmak, pek çok yeni çiftin sabırsızlıkla beklediği özel bir tatildir. Sevdiğinizle geçirdiğiniz her yeni an, duygularınızın çok daha derinleşmesine sebep olur. Aşkı yeniden ve yeniden tanımlayabileceğiniz bu süreçte aslında her şey toz pembe değil midir? Bu toz pembeliği canlı tutabilmek ve herhangi bir aksilik yaşamamak adına bugün çiftlerimize muhteşem bir balayı rehberi hazırladık!

Aşağıda balayı planı hazırlarken dikkat etmeniz gereken konuları listeledik;

·        En önemli detaylardan biri, seçeceğiniz balayı otelidir. Oteli seçerken ziyaretçi yorumlarını okumaya özen göstermelisiniz.

·        Son dakikaya bırakmak yerine erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmaya çalışmalısınız.

·        Balayı paketlerini takip etmeye özen göstermeniz gerekir. Sevdiceğiniz ile birlikte şöylece bir araştırma yapmalısınız.

·        Balayında farklı aktiviteler yapmaya ve ilişkinizde unutulmayacak anlar yaratmaya çalışmayı denemelisiniz.

·        Kendinize bir bütçe planı hazırlamanız önemlidir.

Romantik destinasyonlar tercih etmek, daima önceliğiniz olmalı. Aynı zamanda her şeyi iki kişilik düşünmelisiniz! Unutmayın ki kararlarınız ortak olursa herhangi bir balayı tartışması tatilinize el süremez!  

en iyi balayı otelleri

Balayı Valizi Hazırlamayı Hafife Almayın

Balayı valizi deyip geçmeyin, tüm olasılıkları planınıza dâhil edin! Arkada hareketli bir şarkı eşliğinde tatil valizi hazırlamak, özellikle yazın vazgeçilmezlerindendir. Adeta bir terapi gibi olan bu işlem, aslında büyük bir dikkat gerektirmez mi? Tatil süreci boyunca ‘’Ah onu unuttum, ah bunu unuttum’’ dememek için kendinize mutlaka bir liste yapın!

Öncelikle rutin bir şekilde kullandığınız ilaçlarınızı koymayı ihmal etmeyin. Herhangi bir alerjiniz var ise bununla ilgili olan ilaçlarınızı da bavulunuza yerleştirin. Bir de güneş kremleri! Güneş ısıtır da yakar da değil mi? Bavulunuzda birkaç kalın kıyafete yer vermeniz de faydalı olacaktır.

Sahil kenarında, serin bir akşamda el ele yürüyüş yaparken ihtiyaç duyacaksınız Tatilim Sensin ’den söylemesi! Linke tıklayarak birbirinden güzel balayı otellerini inceledikten sonra bize ulaşmayı unutmayın.