Yaz ayları geldi çattı! Erkenden doğan güneş, tenimize değer değmez içimizdeki tatil aşkı adeta dile geldi. Peki, tüm bu iş koşuşturmasında tatile çıkmaya vakit bulamayanlar ne yapsın? Tabii ki evde dondurmasını kaşıklarken güzel bir tatil filmi açsın! Tatile gitmiş kadar olacağınız, yaz enerjisini tam ruhunuzda hissedeceğiniz birbirinden güzel en iyi tatil filmleri, Tatilim Sensin ailesi tarafından sizler için listelendi!  Diğer blog yazılarımızı okumak ve fikir belirtmek için linke tıklayabilirsiniz!

Into the Wild

Sizler de hiç metropol hayatının gürültüsünden kaçtığınız, günlük rutinlerinizin ve ezberlenmiş toplum kurallarının olmadığı bir senaryoda kendinizi hayal ettiniz mi? Peki doğayı ne kadar tanıyor ve ondan ne kadar faydalanıyorsunuz? Into the Wild; metropoldan vahşi hayatın tam ortasına, temiz ve el değmemiş doğaya bizler için kapı aralıyor!

 Her şey Christopher’ın iyi bir üniversiteden derece elde ederek mezun olmasıyla başlıyor. Mezuniyetten sonra ailesiyle birlikte olduğu bir yemekte istediği hayatın çok daha farklı olduğunu söylüyor. Bu şekilde mutlu olmadığını açık bir şekilde dile getiriyor.

Tüm mal varlığını hayır kurumuna bağışladıktan sonra istediği hayatı yaşamak için yolculuğa başlıyor. Alaska’nın ıssız ormanlarında soluğu alan karakterimiz doğada, tüm her şeyden uzakta nasıl hayatta kalıyor? Herkesin mutlaka izlemesi gereken, detaylarında çok fazla anlam olan harika bir film.

into the wild

Eat, Pray, Love

Monoton bir hayat, bazen gözümüzün önündeki güzellikleri görmemizi bile engelliyor. Oysaki keşfedilecek, gezilecek, tekrar yaşadığımızı hissettirecek ne çok şey var! Bazen bir masalın içinde, bazen ise sanatla iç içe olup her şeyden uzaklaşarak ruhumuzu dinlendirebiliyoruz.  İşte ‘’Eat, Pray, Love’’ filmi tüm samimiyeti ile hayalini kurduğumuzu kaçışı bize sunuyor!

Aynı isimli kitaptan uyarlanan bu filmde, boşandıktan sonra kendini keşfetmeye çalışan bir kadının hikâyesine konuk oluyoruz. Acılı bir boşanmanın ardından İtalya, Hindistan ve Bali gibi yerlere yolculuk yapan ana karakterimizi neler bekliyor? Hep birlikte görelim!

Midnight in Paris

Şehrin adı bile pek çok insana iç çektiriyor! Paris, tüm büyüleyiciliği ile birçok filme ilham vermeyi başarmıştır. Sanatıyla birlikte insanların ruhuna işleyen, mimarisiyle hayran bırakan Paris bu defa Woody Allen’ın ‘’Midnight in Paris’’ filmine konu oluyor. Sonbaharda evlenecek olan Amerikalı nişanlı çift Gil ve Inez, Inez'in babasının iş seyahati nedeniyle soluğu Paris’te alıyor.

midnight in Paris

Başta her şey keyifli ve sorunsuz bir şekilde ilerlerken sonrasında özellikle damat adayı Gil'in Paris caddelerinde gece yarısı yaşadığı gerçek üstü maceralar ile birlikte akıl almayacak bir maceraya şahit oluyoruz. Bu akıl almaz maceralar tüm her şeyin seyrini değiştiriyor ve bu genç adam hem Paris’e olan tutkusunu keşfediyor hem de edebiyatçı kişiliğini pekiştiriyor.