Hepimizin hayatın karmaşıklığından uzaklaşmak için iyi bir tatile ihtiyaç duyarız. Tüm planlamalarımızı tatile uydurmaya çalışırız. Her mevsiminin tatil anlayışı farklı ve kendine hastır. Bu yüzden insanların kafasında bir soru işareti belirir. Hangi aylarda nereye tatile gidilir? Haydi, buyurun bakalım, Tatilim Sensin ekibi sizlere bu konuda rehberlik etsin!

Kış Ayları Deyip Geçmeyin Tatilin Tadını Çıkartın!

Yıllık izni kış aylarına denk gelenler üzülmesin! Kışın soğuğunu bile ısıtacak bazı anlar vardır değil mi? Sevdiklerinizle geçirdiğiniz bir kış tatili, şehrin stres ve yoğunluğundan uzaklaşmanızı sağlarken aynı zamanda da huzura ermenizi sağlayacaktır.

Aralık ayında, yani seneyi kapatmadan önceki son ayda romantik bir tatil planı yapabilirsiniz. İstanbul, Maşukiye, Erciyes ve Konya’da çok güzel ve eşsiz manzaraları görebilme imkânınız vardır. Senenin başlangıcında yani Ocak ayında ise, yeni yılın getirmiş olduğu umutlar ile birlikte tatile çıkmak bambaşka bir deneyim olabilir.

Özellikle kayak merkezlerinde eğlenceli bir tatil geçirebilirsiniz. Ilgaz, Kartepe ve Kartalkaya gibi ünlü kayak merkezleri sizler için uygun olacaktır.Şubat ayında biliyorsunuz ki sevgililer günü var. Sevgilinizi de alıp kalplerinizin sımsıcak olacağı bir kış gününde Uludağ’da kayak yapmak harika olmaz mı? Bir düşünün derim!

Hangi Aylarda Nereye Tatile Gidilir?

Yaz Aylarında Nereye Gitsek?

Yazın güzelliği ayrı kışın güzelliği ayrı. Özellikle ülkemizde her mevsim görülmeye değer. Eğer yaz döneminde tatile çıkmayı düşünüyorsanız deniz, kültür ve doğa tatil türleri ile iç içe olmaya hazır olun deriz! Denizin berraklığı ve güneşin teninize değmesiyle, doğa yürüyüşleriyle, farklı spor aktiviteleriyle oldukça dolu bir tatil geçirme imkânınız olur.

Türkiye’de yaz ayları yaklaşır yaklaşmaz insanların aklına Bodrum geliyor. Muğla’ya bağlı olan Bodrum, hem eğlenenin hem de zengin bir kültürün merkezidir. Estetik görünümlü sokaklarıyla, deniz ve koylarıyla pek çok turistin ilgisini çekiyor.

Çeşme ise İzmir’in gözbebeği olarak biliniyor. Pek çok insan yaz aylarında burada vakit geçirmek istiyor. Muhteşem plajları ile görenleri hayran bırakan Çeşme, her yaz hem yerli hem de yabancı turistlere ev sahipliği yapıyor.

Adrenalin tutkunu insanların ise ortak bir hayali de Fethiye’de yamaç paraşütü yapmak. Ölüdeniz’in manzarası ölmeden önce mutlaka görülmesi gereken yerlerden. Sizler de hem adrenalini sonuna kadar yaşamak istiyor ve aynı zamanda da manzarasıyla birlikte büyülenmek istiyorsanız linke tıklayarak daha ayrıntılı bilgi elde edebilirsiniz.