Şehrin stresi ve yoğunluğu sizleri de yordu artık değil mi? Yazın gelmesiyle beraber doğa da artık cıvıl cıvıl. Güneş tenimizi ısıtıyor, çiçek açmış ağaçlar etrafa güzel kokular yayıyor. Bir yandan da çilek ve erik sezonu açılmış durumda! İşte yazın vazgeçilmezleri yavaş yavaş yeniden gönlümüze taht kurdu. Bu yaz sizler de farklı bir şey yapmak istiyor ama cesaret edemiyor musunuz? Tatilim Sensin ilk kez glamping yapacaklara işte bunları öneriyor! Gelin hep birlikte öğrenelim.

Glamping Yapmak için Gereken Ekipmanlar Nelerdir?

Doğa, bizlere oldukça cömert davranıyor her türlü imkanı sunuyor ama bazı önlemleri almak yine de bize düşüyor.Yeni maceralara atılırken plansız programsız olunmaması oldukça önemlidir. Özellikle daha önce deneyimlemediğiniz bir etkinlik ise mutlaka bir ekipman listesi hazırlamak gerekir. İşte mutlaka gerekli olan o kusursuz ekipman listesi sizlerle!

Aşağıda mutlaka ihtiyaç duyacağınız malzemeleri listeledik;

·        Geniş ve kaliteli bir sırt çantası.

·        Su geçirmez özelliği olan dış tenteli bir çadır.

·        Çadırın içerisine sermek için kullanacağınız mat.

·        Yastık.

·        Termos.

·        Katlanılabilir özellikte sandalye.

·        El lambası.

·        Powerbank.

·        Yağmurluk.

Liste gözünüzü korkutmasın deriz, hep birlikte glamping yapmak hayatınızda asla unutamayacağınız bir deneyim olacaktır. Güne doğanın tam içinde başlamak, güneşin batışını izlerken bir keyif kahvesi yudumlamak sizlere ‘’İşte hayat bu’’ dedirttirecek!

glamping

İlk Defa Glamping Yapacaksanız Bu Tavsiyelere İhtiyacınız Olacak

Eğer ilk defa glamping yapacaksanız öncelikle aklınızdaki tüm olumsuz düşünceleri kamp alanının dışında bırakın. Kötü senaryolar kurmak yerine anın tadını çıkartın! İlk maceranız yollarda geçirmek sizler için sıkıcı olabilir. Bu yüzden yakın kamp alanları seçmeye özen gösterin.

Aynı zamanda kamp yapacağınız yeri seçerken dikkatli olun. Kimsesiz ve ıssız alanları tercih etmekten kaçının. Genellikle kişisel ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabileceğiniz market gibi yerlere yakın konumda bulunan yerleri tercih edin.

Bahar ve yaz aylarında, doğa yenilendiği için şahit olabileceğiniz çok daha fazla şey olabilir. Aynı zamanda güneşin doğuşunu ve batışını fotoğraflamak bu sezonlarda ayrı bir güzel değil midir? Ah o fotoğraflar tam da Instragram Story’ye atılacak gibidir bir de!

 Bu mevsimler de siz de göreceksiniz ki glamping yapmak tam da size göre. Tüm detaylara artık hâkimsiniz peki linke tıklayarak size uygun glamping’i Tatilim Sensin farkıyla kiralamaya ne dersiniz?