Çok ünlü bir tarihçi olan Heredot Kaş’ı “Yıldızların dünyaya en yakın gözüktüğü yer.” olarak tanımlamıştır. Kaş günümüzde de bu popülerliğini korumaktadır. Hem yerli hem yabancı turistlerin sık sık ziyaret ettiği doğa harikalarıyla dolu bir yerdir. Bizler de bu yüzden bugünkü yazımızda Kaş tatili yapmayı planlayan okuyucularımıza önerilerde bulunduk!

Kaş Gezi Planı

Kışın soğuğunu üstümüzden atıp silkelenmek için ihtiyacınız olan şey Kaş gezi planı hazırlamak! Plajlarıyla, tarihiyle ve kültürüyle insanı kendine hayran bırakan Kaş’ta yapabileceğiniz yüzlerce aktivite ve gezebileceğiniz yüzlerce yer mevcut. Peki, huzuru iliklerinizde hissedeceğiniz Kaş gezisini en iyi ne yaparak değerlendirebilirsiniz? Birlikte öğrenelim.

Aşağıda sizler için Kaş’ta mutlaka görmeniz gereken yerleri listeledik;

·        Manzarası ve tarihiyle büyüleyen Antiphellos Antik Tiyatrosu.

·        Tarihte önemli bir yer edinmiş olan Patara Antik Kenti.

·        Efsanesi ve görünümü ile ünlü Uyuyan Dev.

·        Bir deprem sonucunda oluştuğuyla ilgili rivayete sahip olan Saklıkent Kanyonu.

·        Her türlü hediyelik eşyalara, el yapımı eserlere sahip olan Uzunçarşı.

Kaş bambaşka bir büyüye sahip ve her gelen bir kez daha gelme planlarını daha oradayken yapıyor. Samimi ve kültürlü insanlarıyla birlikte Kaş tatili yapmış olan herkese harika bir deneyim sunuyor. Kısacası burası kafa dinleyebileceğiniz, kalabalıktan soyutlanarak farklı etkinler yapabileceğiniz harika bir kaçamak yeri.

kaş tatili planı

Kaş Tatilinde Villa Deneyimi Yaşamak

Kaş, turizm potansiyeli en yüksek olan yerlerden biridir. Bu yüzden sizlere benzersiz fırsatlar sunmaktadır. Örneğin trekking, dağcılık, rafting gibi doğa sporları bu bölgede güvenli bir şekilde yapılabilir. Bu da aynı zamanda tatilinizi verimli bir şekilde geçirebilmenizi sağlayacaktır. Dilerseniz adrenalinin yüksek olduğu dalış ve yamaç paraşütü gibi sporlara da rahatça ulaşabilmeniz mümkündür.

Kaş’ta rahatça her bütçeye uygun ve konforlu villalar bulabilirsiniz. Tatilinizde villa kiralamak, sizlere pek çok açıdan fayda sağlayacaktır. Örneğin kendinize ait bahçe ve havuza sahip olacağınız için mahremiyetiniz de olacaktır.

Otellerde bulunan yemek saatlerine uymak yerine lüks bir villada kendinize göre bir plan hazırlayabilirsiniz. Ayrıca geniş bir aileye sahipseniz villa kiralamak bütçenizi de rahatlatacaktır. Linke tıklayarak sizlere uygun olan villayı seçebilir ve Tatilim Sensin farkıyla geçireceğiniz en güzel tatil için doğru adımı atabilirsiniz!