Tatilin olmazsa olmazı, instagram hesaplarımızı süsleyecek olan yaz kokusu sinmiş tatil fotoğrafları değil midir? Marmaris bu konuda sizlere muhteşem manzaralar sunuyor ve böylece kadrajınıza büyüleyici fotoğraflar takılıyor! Tatilim Sensin ailesi olarak Marmaris fotoğraf çekilebileceğiniz 3 harika yeri sizler için derledik. İster gün batımında ister gün doğumunda hem Marmaris’in hem de fotoğraf çekilmenin tadına varmanız dileğiyle!

Marmaris Kalesi ve Müzesi

Marmaris yalnızca berrak denizi ve tepedeki güneşiyle değil aynı zamanda tarih kokan yerleriyle de göz bebeğimiz! Milattan önce inşa edilen Marmaris Kalesi, 1991 yılından bu yana Marmaris Arkeoloji Müzesi’ne ev sahipliği yapıyor.

 Tarih ile ilgili olan herkesin Marmaris’te gezilecek yerler listesinde mutlaka yer verdikleri bu müzede; Knidos, Burgazada, Hisarönü gibi yerlerden toplanmış olan buluntular her yıl bir sürü insana sergileniyor. Önemini daima koruyan bu kaleyi ve içerisindeki müzeyi mutlaka ziyaret etmeli ve bu anları da ölümsüzleştirmelisiniz!

Marmaris Plajları

Marmaris’i güzel yapan şeylerin başında plajları geliyor. İster yüzün, ister güneşlenin, isterseniz de su sporları yaparak kadraja eğlenceli pozlar verin! Bizden söylemesi ünlü Kleopatra (Sedir Adası) Plajı tatilciler tarafından en çok tercih edilen plajlar arasında yer alıyor.

 Manzarası muhteşem Cennet Adası Plajı ise hem gözünüzü tatmin ediyor hem de insanın ruhunu dinlendiriyor. Sizler de buralarda filtresiz harika manzaralara sahip fotoğraflar çekebilir ve üst üste bir sürü beğeniye kapı aralayabilirsiniz! 

Marmaris fotoğraf

İçmeler

Adını ünlü ve şifalı olan içme suyu kaynaklarından alan doğa harikası köy, Marmaris’in en bilindik plajlarından birine ev sahipliği yapıyor. Yeşilin mavi ile birleştiği ve uyumuyla kendine hayran bıraktığı bu bölge, adeta cennetin fragmanı gibi bir görüntüyü gözler önüne seriyor. Aynı zamanda da yazın bunlatıcı sıcağından uzaklaşmanızı ve serinlemenizi sağlıyor.

İçmeler; temiz denizi, kumsalı ve eşsiz manzarası ile daha önceki tatil deneyimlerinizi sizlere unutturacak güçte. Pek çok doğa harikasının içerisinde estetik fotoğraflar elde edebilir ve sosyal medyanızı bu fotoğraflar ile birlikte süsleyebilirsiniz!

Tatilim Sensin ailesi olarak sizlerin daima konforlu bir tatil yaşaması için pek çok avantajı bir arada sunuyor ve her bütçeye hitap ediyoruz. Sizler de geç olmadan linke tıklayabilir ve Marmaris’teki fırsatları keşfedebilirsiniz!