Tatil planları özellikle ilkbahar aylarında son derece hızlanır ve insanlar araştırma yapmaya başlarlar. Seçimlerinizi kolaylaştırmak için sizlere Marmaris tatil yerleri isimleri listesi yaptık. Bu listede gezebileceğiniz onlarca yer olduğunu göreceksiniz, hem de hepsi tek bir ilçede. Marmaris, yalnızca plajlarıyla değil aynı zamanda kültürel gezileriyle de son derece ünlü bir ilçe. Gelin, listeye ve detaylara beraber bakalım.

Marmaris Tatil Yerleri: Mutlaka Görmeniz Gereken Yerler

Marmaris tatil yerleri denildiğinde herkesin aklına önce plajlar gelmektedir. Marmaris, Dünya çapında ünlü, tertemiz plajlara sahiptir. Marmaris’te bulunan iki ana plaj herkes tarafından biliniyor. Uzun Yalı Plajı ve Marmaris Halk Plajı bir noktada birleşir.

Marmaris İçmeler Plajı ise doğanın, denizin ve küçük adaların birleştiği bir noktadır. Hem göze hem ruha hem de bedene hitap ettiğini söylesek yanlış söylemiş olmayız. Cennet Adası Plajı ise restoran ve kafe bakımından gelişmiş bir noktadır. Farklı lezzetler tadabilirsiniz. Kızkumu Plajı ise sizlere kumun üzerinde yürürken aynı zamanda denizde olma imkânı sunar.

Aşağıda sizler için Marmaris tatil yerleri isimleri ile ilgili bir video hazırladık.

Marmaris’te Yapabileceğiniz Aktiviteler Nelerdir?

Marmaris yüzmek için son derece iyi bir noktadır ancak bunun haricinde yapabileceğiniz onlarca etkinlik bulunmaktadır. Tatilinize öncelikle kültürel gezilerle başlayabilirsiniz. Örneğin Marmaris Kalesi tarihi açıdan sizi doyuracak bir noktadır.

İstanbul’da bulunan Kapalı Çarşı’ya benzeyen Eski Çarşı ise sevdiklerinize hediyeler alabileceğiniz uygun bir nokta. Burada bulabileceğiniz turunç reçeli ise çok lezzetlidir. Halıcı Ahmet Urkay Müzesi’nde ise çok değerli tarihi eserleri ve değerli halıları görebilirsiniz.

Tekne Turları ve Ekstrem Sporlar ile Tatilinizi Süsleyin

Marmaris farklı sporlar yapmak ve tekne turlarına katılmak için harika bir yerdir. Tekne turuna katılmak yerine kendi teknenizi kiralamanız da mümkün. Böylece istediğiniz koyda istediğiniz gibi gezebilirsiniz.

Marmaris’te yapabileceğiniz aktiviteler aşağıdaki gibidir;

·        Yunuslarla Yüzmek

·        Rafting Turu

·        Zumba

·        Pilates

·        Hamam

·        Masaj

·        Uzmanlar eşliğinde yüzme

Marmaris tatil yerleri isimleri herkes tarafından bilinir ve sevilir ancak Marmaris aynı zamanda sıra dışı aktivitelerle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Peki, bu aktiviteleri sorunsuz yapmanın yolu nedir? Tabii ki Tatilim Sensin ile rezervasyon yaptırmak. Kalacağınız otelden tutun da yapacağınız tüm aktivitelere kadar sitemiz üzerinden planlayabilir ve sorunsuz bir tatilin kapılarını aralayabilirsiniz.