Sapanca, doğal güzellikleriyle ünlü bir tatil beldesi olmanın yanı sıra, zengin bir gastronomi kültürüne de ev sahipliği yapmaktadır. Göletiyle meşhur olan bu şirin ilçe, damakları şenlendiren yöresel lezzetleriyle de adından söz ettirir. Sapanca'nın lezzet durağı olarak nitelendirebileceğimiz yerler, hem yöresel tatlarıyla hem de doğanın huzurlu atmosferiyle misafirlerine unutulmaz anlar yaşatır. İşte bilmeniz gereken o yerler!

Eker Lokantası

Mangal ürünleri ile bilinen Eker Lokantası, hiç kuşkusuz ki Sapanca'nın en sevilen yerlerinden biridir. Burada ailenizle birlikte keyifli bir akşam yemeği yemenizi isteriz. Eşsiz lezzetleri ile öne çıkan bu mekanın ızgara köftesi de bir harika doğrusu. Bol soğan söğüşlü bir tabak alıp keyfinize bakabilirsiniz. Böylelikle Sapanca lezzetlerini daha yakından test etmiş olursunuz.

Gurkan Restaurant

Gurkan Restaurant bir biftek restoranıdır. Yemyeşil bir bahçe içerisinde lezzet dolu yemekleri tüketebilir, harika bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Alanında kendini geliştirmiş usta aşçıların size sunacağı bu kusursuz biftek türü yemekleri yedikten sonra buradan kesinlikle memnun şekilde ayrılacağınızı söylemeliyiz. Sapanca lezzetleri dendiği an akla ilk gelen yerlerden biri de bu restoran olur.

Meşhur Köfteci Mustafa

Biri kaliteli köfte mi dedi? Kaliteli ve lezzetli köfte Meşhur Köfteci Mustafa'dan sorulur. Uzun senelerdir hizmet vermeye devam eden bu mekan, Sapanca'nın imza yerlerinden biridir. Köftenin yanı sıra kendine has şekilde hazırladığı piyazlarla da bilinen Meşhur Köfteci Mustafa'yı ziyaret etmeden Sapanca'dan dönmeyin deriz. Her yaştan bireyin severek tükettiği bu köfteler aklınızdan çıkmayacak, damaklarınızı şenlendirecek!

Titiz Izgara Sapanca

Izgaranın en güzel ve özel hali tabii ki Titiz Izgara Sapanca'da sizlerle! Yemyeşil bir bahçeye açılan bu mekan, içinizi ısıtacak bir ambiyansa sahip olması ile dikkatleri üzerine çekiyor. Leziz mi leziz kahvaltılarıyla da adından sıkça söz ettiren bu mekanı ziyaret etmenizi öneririz. Siz de açık havada huzurlu bir şekilde sevdiklerinizle yemek yemek istiyorsanız burayı her zaman tercih edebilirsiniz.

Dilerseniz Sessizliğin Adı: Sapanca'da Huzurlu Bir Kaçamak başlıklı içeriğimizi de inceleyebilirsiniz. Size bol Sapanca'lı günler diliyoruz! Kendinize iyi bakın, mutlu tatiller.