Günümüzde hızlı yaşam temposu, bireyleri strese sokabiliyor. Bundan uzaklaşmak için tempoyu biraz yavaşlatmakta fayda var diye düşünüyoruz. Huzurlu ve bir o kadar da sakin tatil deneyimi elde etmek size de çok iyi gelecektir. O halde sizin için seçtiğimiz farklı rotalarla bezenmiş tatil haritasını inceleyebilirsiniz.

Kaş – Likya Yolu

Türkiye'nin güney sahilinde bulunan Kaş, muazzam doğal güzellikleri ve tarihi zenginlikleriyle yüksek düzeyde dikkat çeker. Likya Yolu, Antik Likya'nın kalbinde uzanan bir patika yol olarak bilinir. Bu rotada yürüyerek, tarihi kalıntıları ve nefes kesen manzaraları keşfederken doğanın tadını kusursuz bir şekilde sevdiklerinizle birlikte çıkarabilirsiniz.

Şirince – Zeytin Bahçeleri

İzmir'e bağlı Şirince köyü; tarih kokan nostaljik taş evleri, dar sokakları ve zeytin ağaçlarıyla çevrili doğal güzellikleri ile ünlüdür. Burada yavaş bir tatil geçirerek, geleneksel Türk evlerinde konaklayabilir, yerel üretim zeytinyağlarını ve bu yağlarla hazırlanan tüm yemekleri tadabilirsiniz.

Assos – Antik Kent ve Ege'nin Atmosferi

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde bulunan Assos; antik kalıntıları, tarihi atmosferi ve Ege'nin huzur veren ambiyansı ile daima öne çıkar. Assos'ta yavaş bir yürüyüşle antik kent kalıntılarını keşfetmek ve sahilin sakinliğinde dinlenmek her zaman mümkündür. Dilerseniz tek, isterseniz de sevdiklerinizle Assos turu yapabilirsiniz.

Kapadokya – Peri Bacaları ve Taş Otel Konsepti

Kapadokya, eşsiz coğrafyasıyla dünya genelinde bilinir ve çok da sevilir. Burada sakin bir tatil deneyimi yaşamanızı öneririz. Peri bacaları arasında yapılan balon turları, yer altı şehirleri ve taş otellerde konaklama ile benzersiz bir tatilin kapılarını aralayabilirsiniz. Bölgenin mistik atmosferinde geçen bir tatil, unutulmaz anılar biriktirmenizi sağlayacak demektir.

Datça – Yeşilin ve Mavinin Buluştuğu En Özel Yer

Muğla iline bağlı Datça yarımadası; sakin koyları, masmavi denizi ve yeşilin iç içe geçtiği doğasıyla herkesin görmesi gereken yerlerin başında gelir. Datça'da yavaş bir tatil, doğayla iç içe geçen yürüyüşler, tarihi köyleri ziyaret ve kumsallarda dinlenme imkanını kaçırmamalısınız diye düşünüyoruz.

İçeriğimizin sonuna gelirken şunu da söylemeden geçmek istemeyiz; dilerseniz Marmaris Mevsimleri: Hangi Ayda Gitmek için İdeal? başlıklı içeriğimizi de inceleyebilirsiniz.